Wiki Loves Monuments are nevoie de ajutorul vostru

Am organizat concursul de fotografie liberă cu monumente istorice din România în 2011 și 2012, de fiecare dată ca parte a concursului înternațional Wiki Loves Monuments, și de fiecare dată au fost succese impresionante, atât pe plan național cât și international. Ceea ce contează cel mai mult este că am îmbogățit Wikipedia cu aproape 15.000 de fotografii ale monumentelor istorice din țara noastră.

2013 este probabil ultimul an în care concursul se va organiza coordonat la nivel internațional, lasând la opțiunea fiecarei țări să continue individual mai departe. Echipa românească își dorește să participe și anul acesta, dar fortele noastre s-au redus, avem nevoie de ajutorul vostru ca și contribuitori la campania Wiki Lovem Monuments 2013 în Romania, altfel concursul se va desfășura la un nivel foarte redus.

Cautăm câțiva contribuitori cu cunoștinte de bază in utilizarea Wikipedia, capabili să comunice și să lucreze în echipă, pasionați de fotografie și de monumentele țarii noastre. Ceea ce avem de facut nu este deloc greu, necesită puțin timp alocat, entuziasm și dorința de a vă implica. Credem că participarea la organizarea acestui proiect vă poate aduce satisfactii personale și profesionale.

Bineînțeles, acceptăm și oferte de sponsorizare a concursului, pentru a putea oferi premii. Dar oamenii și implicarea lor cu entuziasm sunt mai importante.