Câștigătorii Wiki Loves Monuments 2012 în România

Ediția din 2012 a concursului Wiki Loves Monuments s-a încheiat, 270 de participanți au trimis peste 8.800 de imagini cu monumente istorice din România, acum avem și rezultatele juriului, care a desemnat câștigătorii, aceștia vor primii premii și se vor califica în etapa internațională. Iată fotografiile câștigătoare:

Premiul I: Doru10stefan pentru imaginea Brașov – casa sfatului
Brasov - Casa Sfatului

Premiul al II-lea: fusion-of-horizons pentru imaginea Atheneul Român
Flickr - fusion-of-horizons - Ateneul Român (4)

Premiul al III-lea: Daria Raducanu pentru imaginea Biserica Sf. Nicolae
Biserica "Sf. Nicolae".

Mențiuni: Burlan Marius pentru imaginea Biserica de lemn „Sf. Apostoli Petru și Pavel”, vedere dinspre est, Nicu Jianu pentru imaginea Biserica Adormirea Maicii Domnului Strei.jpg, Daria Raducanu pentru imaginea Carta – intrare, Andrea.gagyi pentru imaginea casa taraneasca din complexul Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra din Municipiul Sibiu, LibertinaGrim pentru imaginea Castelul Bran, cruce, Miehs pentru imaginea Schitul Crasna – panoramă, Ionut Rusu pentru imaginea Turn clopotniță

Biserica de lamn tisa halmagiu arad romania Biserica "Adormirea Maicii Domnului" Strei Carta- intrare Casa Muzeul Astra
Castelul Bran, cruce Schitul Crasna-panorama stitch12 Turn clopotniță

Toți câștigătorii vor fi contactați cât de curând în vederea expedierii premiilor. Dacă ați încărcat imaginile prin Wikimedia Commons și nu aveți o adresă de email setată în preferințe, vă rugăm să o setați pentru a putea fi contactați.