La final de Wiki Loves Monuments 2015

La miezul nopții trecute s-a tras linie și s-a încheiat perioada de trimitere a fotografiilor în concursul Wiki Loves Monuments, iată câteva statistici rapide: anul acesta au participat 129 de concurenți cu un total de aproximativ 6000 de fotografii, încărcate atât la Commons cât și la Wikipedia, ceea ce situează România, ca și numâr de fotografii, pe un onorant loc 9 în cadrul celor 33 țări înscrise în concurs.
O mențiune specială pentru Țetcu Mircea Rareș, care de unul singur a încărcat peste 1300 de fotografii, multe dintre ele de la monumente istorice puțin cunoscute, nedocumentate înainte cu fotografii pe Wikipedia.
În continuare urmează ca juriul să se pună pe treabă și sa aleagă 10 fotografii câștigătoare. Dorim să anunțăm premiile spre sfârșitul lunii octombrie, cu ocazia unei expoziții ce va avea loc în București. Până atunci nu uitați că avem și un concurs de scriere de articole.
Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm să participați în continuare la Wikipedia, atât în concursuri dar și în afara lor!