Știați că… vom avea o expoziție Wiki Loves Monuments 2015?

Când am anunțat începerea concursului Wiki Loves Monuments, am promis că vom reveni cu câteva surprize pentru participanți. Despre câteva, cum ar fi expediția Wiki Weekend și maratonul de încărcare fotografii, am scris deja, astăzi vreau să vă confirm: da, vom avea o expoziție de fotografie cu imaginile câștigătoare ale ediției din acest an.

Anul trecut, pentru ediția 2014, am avut pentru prima dată ocazia să organizăm o expoziție cu fotografiile câștigătoare, deși ne doream de câțiva ani să realizăm acest lucru, atunci a fost prima data când am reușit. Și făra falsă modestie, pot spune că expoziția, găzduită la Biblioteca Națională din București, a fost un succes.

Wiki Loves Monuments 2014 exhibition in Bucharest 03

Imagine de la vernisajul expoziției cu fotografiile căștigatoare din 2014

Pentru ca nouă ne-a placut experiența și am observat că le-a plăcut și participanților, dorim să o repetăm: vom organiza din nou o expoziție cu fotografii căștigatoare ale acestei ediții, expoziția va fi vernisată în București, cel mai probabil la sfârșitul lunii octombrie, o data cu ceremonia de premiere. Urmariți-ne pentru mai multe detalii, le vom furniza imediat ce vor fi disponibile.

Așadar, pe lânga premiile puse în joc și pentru mândria de a contribui la Wikipedia, avem încă o motivație suplimentara pentru a participa laWiki Loves Monuments: posibilitatea de a avea fotografiile incluse într-o expozitie. Ce mai așțeptati? 🙂