Edit-a-thon: întălnire în București pentru Wiki Loves Monuments

Vreți să participați la concursul Wiki Loves Monuments dar încă vă e neclar cum puteți să o faceți? Vreți să încărcați fotografii pe Wikimedia Commons dar vă temeți că e complicat? Vreți să participați la editarea conținutului la Wikipedia și nu știți de unde să începeți? Aveți alte întrebări despre proiectele din jurul Wikipedia?

Alternativ, sunteți contribuitor la Wiki Loves Monuments și vreți să cunoașteți echipa? Știți cum se contribuie dar vreți să o faceți și într-un cadru organizat? Sunteți contribuitori experimentați și vreți să împartașiți și altora din experiența voastră? Vreți să socializați cu alti contribuitori din lumea Wiki Loves Monuments și Wikipedia în limba română?

Wiki Loves Monuments 2014 exhibition in Bucharest 37Dacă sunteți în vreuna din categoriile de mai sus, avem plăcerea să va invităm marți 22 septembrie 2015 la o întâlnire în București. Aceasta poartă denumirea de „edit-a-thon” pentru că ne propunem sa lucrăm împreună, editind continut pe Wikipedia și Commons.

Vă așteptăm de la ora 18:45 la PlotShop Coffee, în apropiere de Piața Universității din București (lângă Facultatea de Arhitectură). Vom vorbi despre concurs și despre Wikipedia în general, vă vom arăta cum puteți participa la concurs și edita Wikipedia și sperăm ca vom lucra împreună, adăugând conținut. Dacă nu puteți ajunge, vă invităm ca în acest interval orar să participați de acasă, adăugând fotografii în concursul Wiki Loves Monuments sau editând articole despre monumente istorice pe Wikipedia.

Dacă veniți la întâlnire, va recomandăm să aduceți cu voi câteva fotografii cu monumente istorice pe care să le puteți încărca la Wikimedia Commons sau în lipsa unor fotografii cu monumente, puteți aduce orice alte fotografii pe care le puteți încarca la Commons. De asemenea, ar fi bine să aveți un calculator portabil de pe care să puteți lucra, vom avea conexiune internet, dar nu și calculatoare pentru participanți.

Vă rugăm să vă înscrieți pe pagina dedicată a evenimentului, pagină în care puteți găsi și alte informații suplimentare despre întâlnire, puteți intra în contact cu noi sau alți participanți, puteți pune întrebări sau face sugestii despre desfășuare.