Ultimele zile de Wiki Loves Monuments 2013

wiki
Încă o ediție a concursului Wiki Loves Monuments se apropie de final, a mai ramas mai puțin de o săptămână până la sfârșitul lunii septembrie, data limită până la care mai puteți trimite fotografii cu monumente istorice din România și a le înscrie în concurs. Așa că dacă mai aveți pe acasă fotografii potrivite, acum este momentul să le puneți în ordine și să le încărcați, iar daca nu aveți, încă mai e timp să îeșiți pe afară și să faceți câteva.

This entry was posted in 2013 and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ultimele zile de Wiki Loves Monuments 2013

  1. Danyzus says:

    Foarte tare concursul, din pacate eu m-am trezit prea tarziu si nu mai am timp de poze. Sa vad daca gasesc ceva prin colectia personala.

  2. cineva acolo sus says:

    Intr-adevar, foarte tare concursul, dar unele din monumentele noastre eligibile sunt complet distruse, ne fac de ras daca le postam fotografiile in lista monumentelor istorice; eu am astfel de fotografii, dar nu cred ca e o idee prea buna sa le “urc”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>