Cum vă puteți înscrie imaginile în concursul Europeana

Și anul acesta, pe lângă premiile naționale și internaționale oferite in cadrul concursului Wiki Loves Monuments, există și un premiu special oferit de Europeana, ce constă într-un print de mari dimensiuni realizat pe aluminiu al fotografiei câștigătoare. După ce în 2011 acest premiua fost acordat pentru monumente din stilul Art Nouveau și in 2012 pentru monumente reprezentând galerii, biblioteci, arhive sau muzee, în 2013 este rândul monumentelor legate de Primul Război Mondial.

Deci, dacă trimiteți în concurs o fotografie a unui monument istoric legat de Primul Război Mondial și vreți să vă asigurați că aceasta este înscrisă și în concursul Europeana, ce aveți de făcut? Nu trebuie decât să vă asigurați că aceasta este înscrisă și în categoria respectivă, WWI related images from Wiki Loves Monuments 2013. Cel mai simplu puteți face asta din formularul de încărcare. Nu este nevoie să scrieți manual denumirea completă a categoriei, este de ajuns sa începeți „WWI r” și vi se va oferi autocompletarea.

formular incarcare wlmro

Dacă ați trimis deja imagini, categoria se poate adăuga și ulterior, nu aveți decât să mergeți la pagina fotografiei de pe Commons, intrați în editare și adaugați în pagină codul urmator:
[[Category:WWI related images from Wiki Loves Monuments 2013]]