Vă mulțumim!

După o lună de activitate intensă a tuturor, participanți și organizatori, prima etapă a concursului Wiki Loves Monuments, aceea de trimitere a fotografiilor cu monumente istorice din România, s-a încheiat. Urmează ca juriul să treacă la treabă, să desemneze 10 fotografii câștigătoare în etapa națională, care apoi se vor califica în concursul internațional.

multumim

Este momentul să vă mulțumim tuturor care au fost alături de noi: celor care au trimis fotografii, celor care au ajutat la realizarea acestor fotografii, celor care au ajutat la popularizarea campaniei, celor car ne-au încurajat, sponsorilor… dacă anul trecut am înregistrat un succes, datorită vouă anul asta avem un succes și mai mare. Iată citeva date statistice preliminare: au participat in jur de 270 de contribuitori care in total au trimis peste 8.750 de fotografii care sunt gata de a fi folosite sub licența liberă pe Wikipedia și nu numai.

Așa cum spuneam, acum începe treaba juriului, sperăm să putem anuntă rezultatele înainte de sfârșitul lunii octombrie 2012, le-ați dat mult de muncă 🙂 Vă vom ține la curent cu informațiile despre jurizare și anunțarea câștigătorilor.