Începe concursul

Astăzi este un nou inceput, editia 2012 a concursului Wiki Loves Monuments demarează și se va desfășura până pe 30 septembrie. În cursul acestei luni vă invităm să fotografiați monumentele istorice din țara noastră și să le trimiteți sub o licența liberă la Wikipedia, pentru a îmbogăți enciclopedia online cu informații despre cultura și istoria României.

Anul trecut concursul a fost un adevarat succes și asta în primul rând datorită vouă, contribuitorilor: peste 300 de participanți din România au trimis mai bine de 5.700 de fotografii, dintre care un juriu experimentat a ales 10 câștigatoare la nivel național. Una dintre acestea a făcut istorie: fotografia lui Mihai Petre din România a cistigat concursul internațional, desfășurat în 18 țări europene iar fotograful a fost premiat cu o călatorie in Washtington D.C.

Pentru anul acesta vrem să vă oferim mai mult, avem un fond de premiere mai mare pentru etapa naționala iar colegii noștii din concursul international au anunțat deja un premiu foarte atractiv pentru primul loc: o călatorie la Hong Kong. Motive intemeiate de a participa, sperăm noi.

Așa că va așteptăm alături de noi încă o dată, veți putea face parte din cel mai mare concurs fotografic ce a existat vreodată, peste de țari și-au anunțat participarea, veți avea șansa de a câștiga premii și veți putea face România și mai cunoscuta.

afis wlm 2012

Dacă vreți să il dați mai departe, puteți include acest cod în paginile voastre: