Premiul cel mare: la Hong Kong


S-a anunțat premiul cel mare al concursului Wiki Loves Monuments 2012! Organizatorii s-au străduit să găsească un premiu de interes egal pentru participanții din toate țările.

Dincolo de gloria eternă și premiile naționale, câștigătorul va primi o bursă pentru a vizita și fotografia orașul Hong Kong în august 2013! Nu este doar o călătorie pentru a vedea acest oraș fabulos dintre lumea estică și cea vestică, este de asemenea o ocazie de a participa la Wikimania, întâlnirea anuală a contribuitorilor Wikimedia din lumea întreagă. Următoarele premii vor fi constituite din vouchere legate de fotografie, cu valori între 400 și 50 euro.

Dincolo de asta, se vor înmâna diplome pentru primele 15 fotografii. Dar asta nu e tot! Primele 13 fotografii vor face parte dintr-un calendar care va fi distribuit tuturor organizatorilor. De asemenea se va organiza o expoziție itinerantă cu primele 13 fotografii. După cum puteți vedea, cele mai bune fotografii vor fi utilizate cu folos iar câștigătorii vor avea o largă expunere. Țineți aproape, vor mai urma și alte vești despre asta!

La un loc cu premiile naționale, sperăm ca acestea vor constitui o bună motivație pentru voi să participați trimițând fotografii – nu numai pentru a câștiga ceva, dar de asemenea pentru a își promova moștenirea culturală națională în aceasta competiție fotografică. Ca și echipă organizatoare, așteptăm cu nerăbdare minunatele voastre contribuții. Vreți să participați? Sunteți la numai o apăsare de mouse de a afla cum o puteți face!

Traducere și adaptare CC-BY-SA de la The winner goes to Hong Kong de lodewijk.